0 glasova
Pozdrav svim kolegama. Molio bi vas da mi neko kaze nesto o prof. Slobodanu Radojevicu. HVALA!
pitano u Prva godina od

78 Odgovora

0 glasova
a sta vam je to info test? jel to ovaj test sto se daje za dodatne bodove?

e ako je neko imao taj dodatni test iz matematike kod Slavise neka kaze sta je bilo
odgovoreno od mrgi
0 glasova
Pozdrav svima,jel ima iko neke ispitne zadatke za matematiku 1 =??
Jel postoji neka zbirka ,odakle da se spremi ? :/
odgovoreno od Palisa
0 glasova
Pazi, sve zavisi kod koga si. Ja sam bio kod Slobe i kod njega nije bilo zbirke nego radiš one zadatke što je objašnjavao. Ako sada postoji zbirka kod Slobe to sigurno možeš naći na njegovom ftp-u. ;)
Možeš da odeš do Wolf-a i vidi da li tamo imaju nešto... 8)
odgovoreno od
0 glasova
Pozzz.. vidim da tema nije nesto posecena ali ako neko ipak naidje da mi odgovori... prebacio sam se sa etf-a i zavrsena mi je procedura tek krajem oktobra a tek 1. novembra sam dobio index i saznao koja sam smena... plus sam do prosle nedelje bio zaposlen puno radno vreme pa nisam mogao da dolazim na fakultet... propstio sam zbog sega toga prvi kolokvijum iz mate pa me zanima kad je drugi i da li ce biti neki popravni kolokvijum posto su mi neki prijatelji sa visih godina rekli da je bilo kad su oni bili prva..
odgovoreno od
0 glasova
Pozzz.. vidim da tema nije nesto posecena ali ako neko ipak naidje da mi odgovori... prebacio sam se sa etf-a i zavrsena mi je procedura tek krajem oktobra a tek 1. novembra sam dobio index i saznao koja sam smena... plus sam do prosle nedelje bio zaposlen puno radno vreme pa nisam mogao da dolazim na fakultet... propstio sam zbog sega toga prvi kolokvijum iz mate pa me zanima kad je drugi i da li ce biti neki popravni kolokvijum posto su mi neki prijatelji sa visih godina rekli da je bilo kad su oni bili prva..Jedino za Dodera znam da je rekao da neće biti popravnog za ostale ne znam.
odgovoreno od
0 glasova
Koja je fora sa ovim trecim kolokvijumom kod Radojevica za koji smo skupili uslov?
odgovoreno od PERBOJICA
0 glasova
gde mogu da nadjem ispitne zadatke za matematiku 1, profesor radojevic?
odgovoreno od
0 glasova
Na zavrsnom ispitu kod Radojevica nam je svakom ponaosob zadavao zadatke (dva), imali smo dovoljno vremena, i nisu bili bas teski, a pregledao je sve odmah i ocenjivao na osnovu celokupnog rada. Prilikom pregledanja je postavljao i pitanja (sta kako smo uradili itd).

Mislim da je najbolje preko kolokvijuma uraditi sto vise.
odgovoreno od
...