0 glasova
ako ime ikog ko je upisao ovaj smer, neka napise sto vise moze. kakvi su profesori, predmeti...? sta moze da se radi kad se zavrsi?
pitano u Druga godina od fifi

5 Odgovora

0 glasova
Teško da je to iko upisao, mislim da se taj smer bira tek u V ili VI semestru, pa zato ima slabo informacija o njemu... Mada možda i grešim, ispravite me ako je tako...
odgovoreno od
0 glasova
predmeti....mislis predmet!!!na ovom modulu imas jedan obavezan predmet,strucnu praksu i zavrsni referat naravno B.Sc. rad!naravno to je ono sto se tice modula tj do 4. godine studija!mislim da je smer nov ili bar noviji tako da malo ljudi bi moglo nesto da ti kaze o njemu.meni kako se cini ovaj modul je narocito zgodan za izbegavanje cisto masinskih predmeta...mozda je ovo bas dobar izbor,narocito ako imas ideju sta hoces da studiras (a nije ponudjeni medju onih cini mi se 15 preostalih modula) jer ti ovaj modul ostavlja puno prostora za izborne predmeta sto je jako dobro!!!
odgovoreno od
0 glasova
pa jel se on bira u cetvrtom semestru ili...?
jel se svi smerovi biraju u isto vreme (4. semestar?), uopste?
odgovoreno od fifi
0 glasova
Postoje neki predmeti sa tog smera, par mojih drugara ih je pohadjalo ove godine.... Raspitacu se bolje, pa cu vam javiti... Predmeti su tipa web aplikacije, baze podataka su iz nekog razloga propale ove godine, mislim da je bio i neki uvodni predmet... Ne drzite me za rec sada, ali raspitacu se!
odgovoreno od
0 glasova
da bira se u 4. semestru.
ne biraju se svi sad.neki su vec izabrali u 3. semestru
odgovoreno od
...