Upis

U septembarskom konkursnom roku za upis na Osnovne akademske studije, a shodno odluci Vlade Republike Srbije, Mašinski fakultet će popunjavati ukpuno 64 slobodnih mesta.

Mašinski fakultet prvobitno je raspisao konkurs za upis 520 budžetskih i 20 samofinansirajućih studenata. Na konkurs se prijavilo preko hiljadu kandidata, pa je odlučeno da se omogući upis dodatnih sto samofinansirajućih brucoša.

Prijem pisanih zahteva za upis na Mašinski fakultet kandidata koji su polagali kvalifikacioni ispit iz matematike na drugim fakultetima Univerziteta u Beogradu, obaviće se na šalterima Službe za studentska pitanja, danas, u ponedeljak 9. jula i utorak 10. jula 2018. godine od 9 do 15 časova.

Objavljena je i konačna rang lista kandindata koji su polagali prijemni ispit za upis u prvu godinu Osnovnih akademskih studija u školskoj 2018/19. godini. u junskom konkursnom roku.

Objaveljena je preliminarna rang lista kandidata za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija školske 2018./2019. godine.

Objavljeni su zadaci i rešenja prijemnog ispita u junskom prijemnom roku.

Spisak prijavljenih kandidata za polaganje prijemnog ispita i raspored sedenja po salama možete pronaći u nastavku vesti.

Za polaganje prijemnog ispita u prvom upisnom roku za prijem u prvu godinu Osnovnih akademskih studija školske 2018/19.god. na Mašinskom fakultetu u Beogradu prijavilo se 1037 budućih studenata.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava