Upis

Svi studenti brucoši su pozvani da se priključe Facebook grupama, u kojima će moći da razmenjuju mišljenja, iskustva i rešavaju zajedničke probleme.

U nastavku slede vesti za sve zainteresovane za prijavu u prvom konkursnom, junskom, roku, za polaganje prijemnog ispita i upis u prvu godinu Osnovnih akademskih studija na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Mašinski fakultet u Beogradu, ove godine prvi put je predstavio online testiranje zadacima sličnim onima koji će biti na prijemnom ispitu za upis u narednu školsku godinu.

U prvu godinu Osnovnih akademskih studija školske 2018/2019. godine, Mašinski fakultet će upisati ukupno 540 studenata, a od toga 520 na teret budžeta Republike Srbije.

Objavljena je konačna rang lista u drugom upisnom roku u školskoj 2017/18.god na Master i Doktorskim akademskim studijama.

Produžava se rok za upis u drugom konkursnom roku za Master i Doktorske akademske studije do 24.10. 2017. god. Upis će se obaviti u terminima od 12.30 do 14.30 časova, na šalterima 4 i 6 Službe za studentska pitanja.

Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu u školskoj 2017/2018. godini oglašava drugi upisni rok u prvu godinu master akademskih studija na studijski program Mašinsko inženjerstvo.

Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu u školskoj 2017/2018. godini oglašava drugi upisni rok za upis u prvu godinu doktorskih akademskih studija na studijski program Mašinsko inženjerstvo. Na studijski program doktorskih akademskih studija u drugom konkursnom roku upisaće se 27 studenta u statusu samofinansirajućih.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava