Objavljen je raspored ispita PO DATUMIMA za APRILSKI ispit rok, školske 2006/07. godine. Pregled stranice sa rasporedom možete pogledati ovde, ili direktno skinuti raspored ovde.

  Prijavljivanje ispita za aprilski ispitni rok (uskostručni ispiti), obavljaće se radnim danima od 19. do 23. marta 2007. godine. Prijavljivanje se obavlja na računarima internet sokačeta kod amfiteatra 216!
   Ispitni rok traje od 02. do 20. aprila 2007. godine.
 
  Studenti koji su ispit prijavljivali već tri puta, prijavljuju ispite uz nadoknadu (dokaz o uplati zalepiti na poleđinu prijave ispita), a prijave predaju na šalteru Službe za studentska pitanja. 

  Po odluci NN Veća od 15. marta 2007. godine, studenti kojima je istekao apsolventski staž, a koji do kraja studija imaju najviše nepoložena tri ispita i diplomski rad, mogu za ovaj ispitni rok da prijave i najviše po jedan predmet koji se polaže samo u redovnim ispitnim rokovima (januar, jun, septembar). Prijavljivanje ovih ispita se obavlja uz nadoknadu (dokaz o uplati zalepiti na poleđinu prijave ispita), a prijave se ubacuju u označeno sanduče preko puta šaltera Službe za studentska pitanja.

  Spiskovi prijavljenih studenata i raspored polaganja će biti istaknuti na inetrnet-sajtu fakulteta.

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava