Rok za izmirenje obaveza produžen je ponovo, i to do srede 14.12.2016. Radi smanjenja gužve na šalterima formiran je spisak studenata sa terminom predviđenim za predaju ugovora koji se nalazi u nastavku vesti.

Od studenata se očekuje da dođu u svom unapred određenom terminu. Studenti koji se ne nalaze na spisku mogu se upisati na isti u ponedeljak 12.12.2016. u terminu od 12 do 14 časova u prostoriji 001.

Prilog: spisak-studenata-ugovori-12-2016.pdf

Iz priloženog spiska može se videti da će šalteri raditi u nešto dužem terminu nego uobičajeno. Takođe, razmotren je i naš predlog da se studenti razvrstaju po grupama i satnici. Opet, nadamo se da će studenti biti ažurni ovog puta i doći u predviđenom terminu. Nadamo se da studenti jedne grupe neće doći u poslednjih 10 minuta svog termina i time ponovo izazvati nepotrebne gužve.

Takođe se nadamo da će se ova saga oko izmirivanja finansijskih obaveza konačno završiti i da će studenti moći da se posvete onome zbog čega i dolaze na fakultet, a to je učenje.

Za to vreme ukoliko niste glasali u našoj anketi i dali svoju ocenu o radu studentske službe, to možete uraditi na linku ispod.

Anketa: Ocenite rad studentske službe

Takođe možete pročitati i tekstove o situaciji prethodnih dana.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava