Ovo je veče stand up komedije koje se organizuje kako bi se prikupila sredstva za lečenje Anastasije Gavrilović.

Anastasija ima 20 godina, u maju joj je dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija, i prošla je kroz četiri ciklusa hemoterapije. Trenutno se nalazi u Istanbulu gde čeka na transplantaciju koštane srži koja košta 130.000 eur. Na nama svima je da prikupimo još 40.000 eur.

Ove večeri će Srđan Dinčić nastupiti sa best of materijalima iz svojih 4 one man showa a najaviće ga koleginica iz organizacije Standup.rs Ana Zlatanović.

Događaj će se održati u amfiteatru A Mašinskog fakulteta. 
Cena ulaznice je 200 RSD. Info i rezervacije: 065 / 322 47 22
Takođe, biće postavljena i kutija za dobrovoljne priloge.

Srđan Dinčić je stand up komičar organizacije Standup.rs od samog osnivanja scene stand up komedije u Srbiji. Danas je jedan od najpoznatijih stand up komičara u regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su : „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“ dok će četvrti biti premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine.Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije u okviru iste emisije, dok Improvizaciju komedije ili Improv izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao čak 50 gradova u Srbiji i zatim napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je Tedex konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL), kada su gostovali u Beogradu.

Više infrmacija na sajtu organizacije Budi human:
http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/396/anastasija-gavrilovic

Takođe možete se priključiti i Facebook Event-u.

Tagovi

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava


Budite obavešteni o svim studentskim novostima putem Facebooka!