Došlo je vreme da sumiramo rezultate ankete: Prosek ocena Studenata prodekana trebao bi biti?




Kao što možete videti na prikazanoj slici, odnos studenata, koji misle da bi trebao da ih predstavlja student koji barata svojim znanjem i onih koji misle da to nije potrebno, je: 144 za i 40 ne.

Da studente Mašinca predstavlja neko čiji je prosek na OAS tek prešao 6.5 govori o tome dokle je studentsko organizovanje na Mašincu otišlo u krajnost. Bilo kako bilo, ova anketa je samo pokazala da studenti koga kod birali na izborima za Studentki parlament, grupa koja pobedi predložiće nekoga iz svojih redova, a na to studenti Mašinca ne mogu da utiču. I to bi bilo uredu, ali da ih predstavlja neko sa prosekom ocena barem preko 8,5.

Iako bi izbori za Studenta prodekana trebalo da se raspišu i da studenti biraju najboljeg među najboljima, da postoje jasni uslovi za prijem kandidature, itd. na Mašincu je sve suprotno. Nema konkursa, nema izbora, predlaže/bira se neko tek tako i rezultat svega toga je da studenti nemaju pojma šta se dešava u sferi rešavanja njihovih problema i da li je student prodekan kompetentan da svojim znanjem reši nečiji problem.

O samom procesu odabira Studenta prodekana možete pročitati u ovom tekstu. Dokaz na naš Student prodekan ima prosek manji od 9 pokazuje i lista najboljih studenata u školskoj 2013/2014.godini koju možete videti ovde.

Srećno nam bilo, na pravom ste mestu. Ne menjajte kanal!

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava