Blizu 350 studenata dalo je svoje mišljenje u anonimnoj anketi na postavljeno pitanje: Šta mislite o organizaciji upisa ove godine?

Iako priča oko upisa još uvek nije završena, jurnjava za formularima ugovora, predaja istih traje i niko ne zna kada će biti završena. Pomeranje rokova, nejasnoće prilikom same predaje ugovora stavile su pečat na ovaj upisni rok.

Od 343 studenata koliko je uzelo učešće u ovoj anketi, čak 91% ili 312 studenta odgovorilo je da je vladala totalna neorganizovanost u ovom upisnom roku.

9 % ili samo 31 student odgovorio je da je sve čisto i bistro kao voda.

Naravno, svi studenti su bili svedoci organizacije ovogodišnjeg upisa. Da li ima mesta da bilo koga krivimo, ostaje da vidimo! Praksa u stvarnosti pokazuje da poslednjih par godina organizacija upisa je daleko od onoga kako bi trebalo biti i kako studenti mašinskog fakulteta zaslužuju. Da li je ovo pitanje nestručnosti osoblja, možda gotovo nepostojećih studentskih predstavnika koji dozvoljavaju ovaj tip haosa preteklih godina, ne znamo!

Jedino što svi znamo jeste da bi trebalo postaviti jasno definisane uslove i rokove kojih se svi moraju pridržavati, naravno, i studenti i Uprava fakulteta.

anketa 2017 organizacija upisa rezultati

Tagovi

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava