Kompanija SAP održaće 22. aprila prvi CodeJam događaj u Srbiji, koji će studentima omogućiti da aktivno rade na SAP HANA Cloud platformi uz podršku SAP eksperata.



Studenti, koji se prijave na događaj, imaće priliku da pristupe svim alatima, sandboxu-u i dobiju mogućnost da, uz mentorstvo SAP eksperata, programiraju na SAP HANA Cloud platformi. Ona predstavlja potpunu inovaciju u poslovanju, koja će omogućiti kompanijama jednostavnije i efikasnije obavljanje posla. Kao platforma, koja će se konstantno razvijati i tek pokazati pun potencijal, SAP HANA Cloud predstavlja odličnu priliku za mlade profesionalce.


SAP CodeJam biće otvoren za sve studente, koji poseduju osnovna znanja programiranja u Javi.
Događaj će se održati 22. aprila u prostorijama Univerziteta Singidunum u Beogradu (Kumodraška 261), u sali 117, od 12 do 18 časova. Broj mesta je ograničen, a prijave su moguće putem linka: https://www.eventbrite.com/e/sap-codejam-belgrade-registration-16502523492.

SAP je za sve polaznike obezbedio detaljna uputstva o SAP HANA Cloud platformi i računare sa potrebnim softverom.
Kompanija SAP organizuje CodeJam događaje širom sveta od 2012. godine, koji predstavljaju idealnu priliku za studente i mlade profesionalce da upoznaju SAP HANA platformu, uče od SAP eksperata i povežu se sa drugim kolegama programerima. Dugi niz godina kompanija SAP podržava mlade profesionalce u okviru svog programa University Alliance. Upravo omogućavanjem studentima da koriste SAP softver i alate, pruža profesionalno usavršavanje na praktičan način. Nove tehnologije su oslonac razvoja ekonomija, a pravovremeno upoznavanje sa njima i praktičan rad, omogućiće studentima bolju i perspektivniju budućnost.

Cilj SAP CodeJam događaja, koji traje od 5 do 6 sati, je da osnaži studente programere da se što bolje pripreme za uspešnu karijeru u eri digitalizacije sa jedne strane i da doprinese razmeni znanja i iskustava među studentima uz podršku SAP stručnjaka.

O SAP HANA Cloud platformi
SAP HANA Cloud platforma je SAP-ova in-memory platforma koja je na raspolaganju po principu Platforma kao usluga (PaaS). Platforma omogućava razvoj aplikacija, analitiku u realnom vremenu, razvoj novih cloud i mobilnih aplikacija. Cilj je da se značajno ubrza analitika, poslovni procesi i obrada podataka. Takođe SAP HANA Cloud platforma omogućava da se razviju bolje aplikacije koje u realnom vremenu pružaju uvid u poslovanje kako bi se donele efikasne i blagovremene odluke.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Naše živote više oblikuju naša očekivanja i nadanja nego li naše iskustvo.“
Bernard Šo

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava