Produžen je rok za izmirivanje finansijskih obaveza prema Mašinskom fakultetu do 9.12.2016.godine u terminu od 10 do 14.30 časova na šalteru broj 4, Službe za studentske poslove.

Današnje katastrofalno stanje prouzrokovano lošom organizacijom Studenske službe dovela je do neočekivano dugačkih redova koji su se protezali celokupnom dužinom glavnog hola na Mašincu. Svakako deo odgovornosti moraju preuzeti i sami studenti jer su čekali poslednji dan, ali kako je to već uobičajena praksa na Mašincu, služba je morala biti spremna i na ovakav scenario.

Svi smo već navikli da lošu organizaciju od strane fakulteta prilikom rešavanja birokratskih stvari, studenti nose na svojim leđima, pa su tako i ovoga puta studenti izgubili i po nekoliko sati čekajući da se u "službi smiluju" i uvide da nisu u mogućnosti da završe posao u jednom danu kako su prethodno očekivali.

Naravno, zvanično obaveštenje na fakultetskom sajtu je postavljeno tek kada je Uprava uvidela da je đavo odneo šalu i da će celokupan proces potrajati. Bilo bi dobro kada bi barem neko stavio prst na čelo i zapitao se da li postoje realni uslovi da se sve odradi kako je zamišljeno pre nego naprave haotično stanje na fakultetu.

Naravno, studentski političari su deo cele ujdurme, jer Parlamentarci umesto da se jure po FBu, mogli su da se prihvate rada na šalteru i pomognu u samoj organizaciji. Standarno, zakazali su ponovo.

cekanje u redu1 masinski fakultet beograd cekanje u redu1 masinski fakultet beograd cekanje u redu1 masinski fakultet beograd

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Živeti - to ne znači disati nego raditi.”
Žan Žak Ruso

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava