Danas, na sednici Mašinskog fakulteta, predsednik Saveza studenata Nenad Milenković je bio glavna tema!

  Tema koja je trebala da bude poslednja tačka dnevnog reda na sednici, bila je prva. Obaveštenja koja se tiču Mašinijade 2007 dovela su do toga da u trenucima kada je dekan prof. dr Miloš Nedeljković imao reč i objašnjavao novonastale probleme sa Savezom studenata i Nenadom Milenkovićem, nije se mogla čuti ni muva, jer su svi pomno pratili šta dekan govori.
  Dekan je jasno okrivio Nenada Milenkovića predsednika Saveza studenata, studenta smera Procesna tehnika, za svu sramotu koja je nanešena Mašinskom fakultetu, za svu materijalnu štetu koja je nastala prilikom organizovanja Mašinijade 2007.
  Dekan i prodekan za nastavu su rekli da nisu sreli neodgovorniju, bezobrazniju osobu koja navodno zastupa interese studenata Mašinskog fakulteta, a ustvari je dovela Mašinski fakultet kao celinu na najviši stub srama.
  Iz dana u dan Nenad Milenković od dekana prima sve više i više dopisa u kojima mu dekan traži da obrazloži svoje postupke i dokaže suprotno od onoga što uprava fakulteta tvrdi. Naravno Milenković ništa od toga ne demantuje i ništa od toga ne poriče, tako da je uprava fakulteta spremna da do kraja ispita slučaj Mašinijada 2007, i jednom zauvek pokaže svima da koji se igraju sa imenom Mašinski fakultet u Beogradu, moraju snositi posledice. Dekan je izričito napomenuo da će istraga ići i sudskim putem, i da će se cela priča slomiti na nekome. Pošto Milenković ne donosi dopise kako bi pokazao da je kompletna krivica na nekom drugom, samim tim jasno stavlja do znanja da je umešan u ceo problem oko Mašinijade i ostalih problema koji lagano isplivavaju na površinu.
  U ponedeljak je MIlenković doneo jedan jedini dopis u kome piše da se za sva pitanja treba obratiti organizatoru Mašinijade, studentu Niškog Mašinskog fakulteta sa izgovorom da on (Milenković) nije ni znao da se ide na Mašinijadu, a potraživao je od fakulteta da mu plati određena mesta za upravu Saveza studenata, organizovao je predstavnika iz Saveza studenata koji će biti zadužen za takmičare u znanju. Sam je za vreme proteklog vikenda konsultovao advokata, kako bi pokušao da odgovori dekanu na neka pitanja, ali je sam sebi iskopao rupu jer je pojedinim odgovorima sam sebe demantovao.
  Ono što je najbitnije jeste to da kada se glasalo o diskfalifikaciji na sednici Zajednice organizacija studenata Mašinstva Republika Bivše Jugoslavije (zajednica koja je donosila odluke gde i kako će biti održana Mašinijada), a gde je Milenković član izvršnog odbora, on nije hteo da glasa sa obrazloženjem da se radi o Mašinskom fakultetu i da ne bi trebalo on da glasa. Dekanu je naravno rekao da mu je oduzeto pravo glasa, što je apsolutna laž.
  Mnogo nerazjašnjenih problema sa Savezom studenata koji navodno zastupa i bori se za prava studenata, problema sa Nenadom Milenkovićem i Nebojšom Novakovićem doveli su Mašinski fakultet u situaciju da se dobro razmisli ko se bori za bolje fakulteta a ko ne. Iz dana u dan se sve više se otkriva nejasnih i samožljivih odluka, od kojih dobit imaju samo čelnici Saveza studenata, malopre pomenuti.
STOP! OVAKVIM IGRAMA SAVEZA STUDENATA.

Komentari  

#6 AC_Milan_HN 25-05-2007 13:24
jbt on bio ok decko i napravi tako njesra... ima svega danas u pm....
#5 Hellraiser 25-05-2007 12:47
E pa Sxone, crno ti se pisxe... :D
#4 vlada 25-05-2007 04:18
Nenad Milenkovic - Shone, kako god vec...
#3 AC_Milan_HN 25-05-2007 04:03
Jel to Sone mozda?
#2 vlada 24-05-2007 14:29
pa tako ga i zovu na smeru, bagzi ;-)
#1 Hellraiser 24-05-2007 13:43
Milenkovitj? Da taj nije u nekom srodstvu sa onim Bagzijem? :P

Nemate prava da postavite komentar.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava