Savez studenata Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Savez studenata Rudarsko-geološkog fakulteta organizuju šesti po redu Kongres studenata tehnike na temu "Energetika i klimatske promene".

Kongres će se održati u Kongresnom centru „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru, u periodu od 10 - 13. marta 2019. godine.

O svim aktuelnim temama iz oblasti energetike, koja se bavi proučavanjem i iskorišćenjem različitih izvora energije, klimatskim promenama i sve većim uticajem čoveka na njih, učesnike će upoznati kroz niz predavanja, profesori Mašinskog, Rudarsko-geološkog, kao i ostali profesori Beogradskog Univerziteta, profesori Univerziteta u Srbiji, predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike i predstavnici vodećih kompanija iz ove oblasti. Savremeni privredni razvoj neke zemlje u potpunosti zavisi od raspoloživih izvora energije, njihove iskorišćenosti i primene u proizvodnji i potrošnji. Kongres ima za cilj informisanje, edukovanje i umrežavanje mladih koji će u budućnosti moći da primene stečena znanja u perspektivnim zanimanjima na kojima se zasniva napredak privrede Republike Srbije.

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti svakog radnog dana u periodu od 13 do 14 časova. u prostorijama Saveza studenata Mašinskog fakulteta (001) i prostoriji Saveza studenata Rudarsko-Geološkog fakulteta (prostorija 354 na Rudarsko-geološkom fakultetu).

CENA: 5900 RSD - U cenu su uračunati tri noćenja na bazi punog pansiona u odmaralištu Ratko Mitrović, propratni materijal, sertifikat na kraju kongresa.
1100 RSD - organizovani prevoz autobusom.

Prijave traju dok ima slobodnih mesta.

I RATA: prilikom prijave,do 25. januara- 2000 RSD
II RATA: do 22. februara – 2000 RSD
III RATA: do 7. marta – 3000 RSD

Kontakt osoba: 065/322-47-22 Miloš Đoković

FB Event

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava