Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere otvara poziv za novu generaciju polaznika programa KADAR DA BUDEM KADAR.


Beograd, 20.4.2016. - Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati od 9. do 13.maja 2016. na Mašinskom fakultetu.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je olakšati studentima i diplomiranim studentima izbor poslova koji će odgovarati njihovim sposobnostima i potencijalima, pomoći im da se efikasnije prilagode u promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i da razviju proaktivan stav prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti, a sa druge strane, omogućiti vodećim kompanijama u zemlji da ostvare kontakt sa vrhunski motivisanim kvalifikovanim mladim ljudima i da pomognu njihovoj tranziciji iz sveta obrazovanja u savremeni svet rada.

Od 2010.godine, od kada se program realizuje na Univerzitetu u Beogradu, u programu je učestvovalo oko 270 studenata koji su kvalitet programa ocenili visokim ocenama u svojim evaluacijama. Ovogodišnji, 10.ciklus treninga obuhvatiće radionice i predavanja na sledeće teme: rešavanje konflikata, prezentacione veštine, veštine prodaje, liderstvo, veštine asertivne komunikacije, samouverenost, veštine pozicioniranja u savremenom poslovnom okruženju i profesionalni i lični razvoj u digitalnom svetu.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti stručnjaci i top menadžment kompanija “Mol Serbia”, “Hyatt Regency Belgrade”, “Telenor”, “Stanton Chase”, “Advance Response International”, “HRD Pro Consulting” i drugih.

Za sve polaznike i gostujuće predavače ove godine biće organizovano „Karijerno ćaskanje” u Rektoratu, završni susret svih učesnika tokom kog će studentima biti uručeni sertifikati o pohađanju treninga.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! Poziv za prijavljivanje otvoren je od 20. aprila do 3.maja 2016. godine. Broj mesta je ograničen i prijava je neophodna. Potražite prijavni formular na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

kadar da budem kadar 2016 plakat

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava