Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 15. do 24. maja 2017. godine.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti.

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, imate visok prosek na osnovnim studijama, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 300 polaznika i 60 predavača i trenera. Ovogodišnji, 11. ciklus treninga obuhvatiće treninge na sledeće teme: Komunikacione veštine i konflikti, Timski rad, Prezentacione veštine, Lična efikasnost i postavljanje ciljeva i Pokreni se. Svi treninzi će se realizovati u Rektoratu Univerziteta u Beogradu.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadžment kompanija Delhaize Srbija, Advance Response International, NIS a.d. Novi Sad, Japan Tobacco International i kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga!

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je od 24. aprila do 9. maja 2017. godine. Broj mesta je ograničen i prijava je neophodna.

Realizaciju ovog ciklusa programa Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu podržala je donacijom kompanija Nestle Adriatic S doo.

kadar da budem kadar 2017 plakat

Tagovi

„Moja najveća briga nije jesam li pao na nekom zadatku, nego jesam li zadovoljan padom.“
Abraham Linkoln

Anketa

Da li je potrebno organizovati Oktobar 2 ispitni rok?

Nastava