Sajam zapošljavanja "JobFair – Kreiraj svoju budućnost!" održaće se trinaesti put zaredom, 6. i 7. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

Organizatori događaja, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Beograd  i Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd, su neprofitne i apolitične organizacije u čijem radu učestvuju studenti volonteri.

Trinaest godina zaredom ove dve studentske organizacije rade zajedničkim snagama na ostvarivanju vizije Sajma  - smanjenju nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanju najkvalitetnijeg kadra poslodavcima i uspostavljanju saradnje na relaciji „univerziteti-kompanije-studenti”. Povezujući studente sa kompanijama u Srbiji, projekat „JobFair17 – Kreiraj svoju budućnost!" aktivno pomaže u sprečavanju odliva stručnog kadra i doprinosi smanjenju nezaposlenosti među mladima.

Studenti će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa vodećim kompanijama tehničko-tehnoloških struka u našoj zemlji, da saznaju više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu, ali i koja su znanja i veštine potrebni za lakše zaposlenje.  

Tagovi

„Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom.“
Lao Ce

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava