Sajam zapošljavanja "JobFair – Kreiraj svoju budućnost!" održaće se trinaesti put zaredom, 6. i 7. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

Organizatori događaja, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Beograd  i Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd, su neprofitne i apolitične organizacije u čijem radu učestvuju studenti volonteri.

Trinaest godina zaredom ove dve studentske organizacije rade zajedničkim snagama na ostvarivanju vizije Sajma  - smanjenju nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanju najkvalitetnijeg kadra poslodavcima i uspostavljanju saradnje na relaciji „univerziteti-kompanije-studenti”. Povezujući studente sa kompanijama u Srbiji, projekat „JobFair17 – Kreiraj svoju budućnost!" aktivno pomaže u sprečavanju odliva stručnog kadra i doprinosi smanjenju nezaposlenosti među mladima.

Studenti će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa vodećim kompanijama tehničko-tehnoloških struka u našoj zemlji, da saznaju više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu, ali i koja su znanja i veštine potrebni za lakše zaposlenje.  

Tagovi

„Strpljenje i postojanost imaju čaroban efekat, jer pred njima nestaju teškoće i prepreke.“
Džon Kvinsi Adams

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava