Da li ste prisustvovali izlaganju o iskustvima sa razmene i poželeli da i vi osetite čari koje ona nudi? Voleli biste da plovite u prelepoj gondoli u Veneciji, divite se velelepnom Ermitažu u Rusiji ili da ipak uživate u ukusima prave španske paelje? Već ste sebe zamislili u jednoj od situacija?

Prestanite! Umesto maštarenja – delajte! Svaka zemlja Evrope vam je na raspolaganju!

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? i Vega omladinski centar pozivaju te na Info dan o Erasmus + mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom Volonterskom Servisu) kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Program će vam predstaviti Jovana Divac, koordinatorka Erasmus+ projekata u Vega Youth Center / Vega omladinski centar i bivši EVS volonter u saradnji sa ¿Qué pasa? timom. Takođe, bićete u prilici da saslušate dve specijane gošće, voljne da podele svoje iskustvo sa vama – Milenu Dimić, bivšu EVS volonterku, i Sonju Sokolov, učesnicu omladinskih razmena.

Adresa: Filološki fakultet (Sala za sednice), Studentski trg 3
Datum: 10. april (ponedeljak) od 19 časova

Zbog ograničenog broja mesta prijave su OBAVEZNE i vrše se popunjavanjem kratkog formulara do 8. aprila u 12 časova, kada ćete biti obavešteni o rezervaciji mesta.
Prijava: https://goo.gl/forms/6f7Yokm0ytqTKki52

Šta je Erazmus +?
Erasmus+ je program Evropske Unije čija oblast delovanja jeste vezana za obrazovanje, omladinu i sport, a traje od 2014. godine. Erasmus+ Mladi je zamenio program Mladi u akciji. Samo neki od ciljeva programa su: razvijanje veština mladih, promocija aktivnog građanstva, multikulturalnost, tolerancija, višejezičnost... Jedini uslov za učestvovanje u Erasmus+ programima za mlade je imati minimum 13 godina i živeti u Evropskoj Uniji ili nekoj od partnerskih zemalja (na primer u Srbiji)!

Dođite, prikupite informacije, naoružajte se dobrom voljom i pođite na put! Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete Erasmus+ program, saznate kako da aplicirate za projekte i čujete nezaboravna iskustva mladih koji su već učestvovali!

Tagovi

„Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom.“
Lao Ce

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava