Sve je isto na Mašincu, osim pravila donešenih preko noći. Uz konsultacije sa studentima odlučeno je da neka od njih zažive početkom prvog ispitnog roka u ovoj školskoj godini, dok će se ostala primenjivati početkom sledeće školske godine.


Nakon što pročitate tekst o novonastalim zavrzlamama oko priijavljivanja ispita, molimo vas da odgovorite na postavljeno pitanje i date svoje mišljenje.

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Tagovi

Komentari  

0 #1 Kostić Darko 23-01-2018 02:32
Nema komentara, znaci svima lepo? A 90% rezultata ankete protiv? Ako cemo posteno nema ko ni da se pobuni, dok bude ovaca, bice i vune.. Umesto da smo slozni i organizujemo protest, bojkot, sve u miru i bez incidenata, da se borimo za nasa prava, bolje uslove, da kazemo cekaj malo da vidimo, nego mi dopustamo da nas vuku za nos kojekakvi tanovici, mitrovici, crnojevici, tako nam i treba...kad ih vidis ne treba ni da progovore ni rec vidis na prvu loptu koji im je interes, prvi ne zna recenicu da sklopi, a prodekan, drugi cita napisane govore, a dekan daj reci nesto sto mislis, treci nista bolji od prvog, a prodekan, da se pita covek gde ih nadjose. Svi kome su predavali, a meni jesu znace o cemu pricam, njima jedino treba statistika prolaznosti da okace na sajt fakulteta kako su oni preporodili masinac, tako da placaj sirotinjo i ne zali dinara jer si i bogu si teska...
Citat
„Život od nas ne traži da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo.”
Džekson Braun

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava