Savez studenata Mašinskog fakulteta i Savez studenata Rudarsko-geološkog fakulteta organizuju četvrti po redu Kongres studenata tehnike na temu "Potencijal energije i očuvanje životne sredine”. Kongres će biti održan na Zlatiboru od 6 do 9. aprila.

Od ove godine u realizaciju projekta uključili su se: Studentska unija Elektrotehničkog fakulteta, Savez studenata Tehnološko-metalurškog fakulteta, Asocijacija studenata modernog inženjerstva (ASMI), Građevinski fakultet i Studentski parlament Arhitektonskog fakulteta.

Studenti tehničkih fakulteta iz zemlje i regiona imaće priliku da se upoznaju sa dostignućima i inovacijama u oblasti iskorišćenja energije i očuvanja životne sredine.
O svim aktuelnim temama učesnike će upoznati profesori Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Elektrotehničkog fakulteta, kao i predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike i vodećih kompanija iz ovih oblasti.

Tagovi

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Anketa

Da li je potrebno organizovati Oktobar 2 ispitni rok?

Nastava