Savez studenata Mašinskog fakulteta i Savez studenata Rudarsko-geološkog fakulteta organizuju četvrti po redu Kongres studenata tehnike na temu "Potencijal energije i očuvanje životne sredine”. Kongres će biti održan na Zlatiboru od 6 do 9. aprila.

Od ove godine u realizaciju projekta uključili su se: Studentska unija Elektrotehničkog fakulteta, Savez studenata Tehnološko-metalurškog fakulteta, Asocijacija studenata modernog inženjerstva (ASMI), Građevinski fakultet i Studentski parlament Arhitektonskog fakulteta.

Studenti tehničkih fakulteta iz zemlje i regiona imaće priliku da se upoznaju sa dostignućima i inovacijama u oblasti iskorišćenja energije i očuvanja životne sredine.
O svim aktuelnim temama učesnike će upoznati profesori Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Elektrotehničkog fakulteta, kao i predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike i vodećih kompanija iz ovih oblasti.

Tagovi

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava