Potrebno vam je znanje iz WordPressa iz prve ruke? To i mnogo više dobićete na predstojećem WordCamp Belgrade 2016, koji se održava u Beogradu 4. i 5. juna.

U 2 dana, koliko traje konferencija, učesnicima će se obratiti predavači iz Amerike, Bugarske, Italije, Holandije, Hrvatske, Slovačke i Srbije od kojih će posetioci moći da saznaju kako postati i biti WordPress developer, šta je potrebno da se započne rad na ovoj platformi i kako zaraditi novac od nje, pa sve do toga kako se obraćati ciljanoj publici i izgraditi svoj brend pomoću kvalitetnog online sadržaja.

WordCamp Belgrade 2016 je najveća regionalna konferencija posvećena WordPressu koja, pored stručnih predavanja i konkretnih primera i novina iz oblasti WordPressa, obezbeđuje i besplatne radionice i obuke svim zainteresovanim učesnicima. Detaljan raspored predavanja i spisak svih govornika nalazi se na sajtu konferencije, karte možete rezervisati na ovom linku, a zvaničan hashtag konfrencije i, ujedno, način na koji možete ispratiti sve zanimljivosti je #WCBGD.

Konferencija će se održati na Singidunum Univerzitetu.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Možemo učiniti sve što poželimo ako se dovoljno dugo držimo te stvari.“
Helen Keler

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava