Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nacionalna komisija za saradnju sa UNESCO-m i kompanija L’Oréal Balkan raspisuju konkurs za dodelu nacionalnih stipendija.


Već šestu godinu za redom se konkurs “Za žene u nauci” realizuje u Srbiji, a svoju tradiciju ima u još 50 država sveta.

Konkurs je namenjen naučnicama u Srbiji sa ciljem da realizuju svoje značajno naučno istraživanje u oblasti prirodnih nauka, koje obuhvata prirodno-matematičke, biološke i medicinske nauke, kao i multidisciplinarna područja, koje će se sprovoditi u našoj zemlji.

Na konkurs se mogu prijaviti naučnice sa upisanim ili završenim doktorskim ili post-doktorskim studijama, do navršenih 35 godina života, a osim toga moraju imati državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji.

Više informacija vezanih za konkurs i uslove nalazi se ovde.

Prijave se podnose elektronskim putem, odnosno slanjem mejla na adresu unescoserbia@mfa.rs ili poštom na adresu Sekretarijat Nacionalne Komisije za saradnju sa UNESCO-m, Kneza Miloša 24-26, Beograd, sa naznakom: “Prijave za konkurs Nacionalnih stipendija Za žene u nauci u Srbiji”.

Konkurs je otvoren do 1. marta 2016. godine.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava