Climate-KIC Summer School "The Journey": Opportunity for students (M.Sc. and PhD) and young professional, jedna od glavnih evropskih inicijativa za klimatske promene i Privredna Komora Srbije Vas pozivaju da preduzmete akciju protiv klimatskih promena i pridružete se programu “The Journey” – Summer School / "Putovanje” - Letnja škola.

"The Journey" je najveća svetska inovaciona letnja škola iz oblasti klime . Ovaj program će Vam pružiti znanje o klimatskim promenama i naučiti Vas preduzetničkim veštinama kako bi mogli da razvijate svoj biznis model koji će nam pomoći u očuvanju naše životne sredine.

Besplatno učešće u letnjoj školi 3 nedelje. (Napomena: Na sajtu se navodi da učesnici iz zemalja koje nisu članice EU moraju da plate naknadu. Srpski studenti su izuzeti iz ovog pravila za 3-nedeljni program)
Finansijska podrška za putovanja i smeštaja tokom programa. Studenti sami finansiraju svoje putovanje na svoje odretište i povratak kući. Putovanja između odretišta iz programa su besplatna.

Jedinstveno, međunarodno iskustvo koje će doprineti da steknete nove veštine i načine razmišljanja kako bi zaista napravite razliku!

Šta nam je potrebno od Vas:
  • Da ste na master ili doktorskim studijama ili mladi profesionalnci sa jakim interesovanjem za pitanja životne sredine i klimatskih promena i sa željom da postanete budući preduzetnik u ovoj oblasti.
  • Dobro poznavanje engleskog jezika
  • Da ste dostupni za učestvujete u celom programu od 1. jula do 22. jula 2017.
Rok za prijavu: 15. februar 2017.

Više informacija o programu ovde: https://journey.climate-kic.org/
Prijavite se ovde: https://journey.climate-kic.org/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=181
Za dodatna pitanja: [email protected]

Tagovi

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava