Climate-KIC Summer School "The Journey": Opportunity for students (M.Sc. and PhD) and young professional, jedna od glavnih evropskih inicijativa za klimatske promene i Privredna Komora Srbije Vas pozivaju da preduzmete akciju protiv klimatskih promena i pridružete se programu “The Journey” – Summer School / "Putovanje” - Letnja škola.

"The Journey" je najveća svetska inovaciona letnja škola iz oblasti klime . Ovaj program će Vam pružiti znanje o klimatskim promenama i naučiti Vas preduzetničkim veštinama kako bi mogli da razvijate svoj biznis model koji će nam pomoći u očuvanju naše životne sredine.

Besplatno učešće u letnjoj školi 3 nedelje. (Napomena: Na sajtu se navodi da učesnici iz zemalja koje nisu članice EU moraju da plate naknadu. Srpski studenti su izuzeti iz ovog pravila za 3-nedeljni program)
Finansijska podrška za putovanja i smeštaja tokom programa. Studenti sami finansiraju svoje putovanje na svoje odretište i povratak kući. Putovanja između odretišta iz programa su besplatna.

Jedinstveno, međunarodno iskustvo koje će doprineti da steknete nove veštine i načine razmišljanja kako bi zaista napravite razliku!

Šta nam je potrebno od Vas:
  • Da ste na master ili doktorskim studijama ili mladi profesionalnci sa jakim interesovanjem za pitanja životne sredine i klimatskih promena i sa željom da postanete budući preduzetnik u ovoj oblasti.
  • Dobro poznavanje engleskog jezika
  • Da ste dostupni za učestvujete u celom programu od 1. jula do 22. jula 2017.
Rok za prijavu: 15. februar 2017.

Više informacija o programu ovde: https://journey.climate-kic.org/
Prijavite se ovde: https://journey.climate-kic.org/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=181
Za dodatna pitanja: [email protected]

Tagovi

„Živeti - to ne znači disati nego raditi.”
Žan Žak Ruso

Anketa

Da li ste za to da se uvede plaćanje ispita po ceni od 800 din, u svakom ispitnom roku (nakon 3 pokušaja) ?

Nastava